извинисебе!

От началото на свръхсканданото управление на БК(С)П живеем в значително по-интересни времена, отколкото при ГЕРБ. Когато неизвестният китаец е мислил клетвата „да живееш в интересни времена!”, той едва ли е  подозирал точно колко интересни могат да ги направят произведените в България (и като такива – по-качествени от китайските) червени боклуци[1]. Всеки разумен е наясно, че те са рекордьори по превъртане на дебилометъра. Хубавото е, че по-голямата част от осъзнаващите това сме по улиците.

Орешарски докопа премиерския стол и започна типичната за червените кадрова политика на „нашите”. Хора, които доказано са вредили на всички нас. Хора, свързани със заменки, застрояване на защитени зони, скандали с корупция и т.н. Списъкът е дълъг. Наглостта, с която се правят тези назначения, е присъща за хора, които са свикнали да са над закона. Глупаци, които 45 години са били абсолютно недосегаеми и които са предали това чувство, както и средствата за недосегаемост, на днешната номенклатура. За които средната класа е източник на финансиране на „социалните” им политики и фирмите им, а не гръбнак на обществото. Е, този гръбнак отказва да носи социалистическия рак, който заплашва да ни руши в продължение на следващите 4 години. Рак, който други части на „тялото” са причинили в слабоумната си вяра, че ще им донесе просперитет и щастие. Рак, гласуван заради „светлото” минало, който заплашва да унищожи нашето бъдеще. Е, не!

Но докато това беше очаквано, опитът за поставяне на разследвания от ДАНС шеф на водещи медии и мафиотска дружка Пеевски за шеф на ДАНС, беше неподозирана низост.Дали във Франция, Англия или Германия политик би се задържал на власт след такава стъпка? Едва ли. Но БК(С)П никога по нищо не са приличали на европейски полтици (макар шефчето им е да най-големия пес в Европа); те наподобяват повече на тези в Русия, които никога не са се интересували от мнението на крепостниците … пардон, на гражданите. Въпреки отказа на орешарски, време е да си понесе отговорността за жалкото концеводство, с което неговата партия и дружките ѝ от Атака и ДПС се опитват да ни унижават вече от около месец. И с подкупени радневски цигани, и със заплахи (особено достойно е да плашиш хората!) за 1,3 милиона контрапротестиращи (внос от Турция?), пак няма да си закрепят властта.

Да се защитава „българската левица”, след цялата гавра с нас от последния век, е не просто недостойно, а напълно самоунизително. А за това от последния месец ще трябва да се търсят нови думи в българския. Измислената от екипа на стройния нелумпен Волен „извинисебе!” просто не е достатъчна!


[1] Нямам намерение да се извинявам. Те са такива. И го доказват не ежедневно, а ежеминутно. „Сега всеки ден, всеки час, навсякъде има мат’риал”. Нискоинтелигентен, забъркан в мрачни сделки с доказани престъпници, вярно куче-пазач на чужди интереси в България („пета колона”, както правилно ги нарича Иво Инджев).

Donate Button with Credit Cards

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s